tiistai 9. huhtikuuta 2013

Viktig liten sak

Jag kom just ihåg att jag har inte presentera mitt lilla fadderbarn till er! Här är hon, ladies and gentlemen; sötaste Saga <3



Murr

Har int ork att skriva hit just nu... Är helt megatrött å apatisk helatiden. Har lite sämre period sådär överlag. Skriver dessutom på svenska för att ja har såndän fiilis att so fucking what fö ingen läser mina juttun ändå. Wow så ja E positiv! Vet int när ha senast ha vari på såhär asigt humör hela tiden. Blir tom. fitti på mig själv av att kylskåpsdörren blivit på glänt. Int e de lätt nej. Men herregud va händer här?! Fimpen fes just så hårt att de lät som en människa! Eller vem fan vet, kanske de va jag, kanske ja int märker mer när ja gör sånt heller.
Ja blev medlem i en grupp för 18-30 åriga som har samma sjukdom som jag. Har udnvikit länge att göra sånt men nu kände jag att ja behöver "vertaistuki"...va de nu sen e på svenska. Har på en dag fått så mycke hjälp och folk som kämpat mig att ja ha sutti å lipa när ja ha läst allt som domhär obekanta människor har skrivit till mig. Helt otroligt. Några mina vänner skriver med mig om domhär sakerna å de e härligt att få sånt stöd, men de man kan prata med människor med samma sjukdom e nog helt annorlunda och de behövde ja faktist.
Nu är det två dagar kvar till mitt första läkarbesök på nya sjukhuset! Asigt spännande!