torstai 7. maaliskuuta 2013

Roligt med Q&A

Fick en bloggaward av Lotta

Instruktioner: Svara på de 5 frågorna du får. Skicka sedan vidare 5 nya frågor, som du själv hittar på, till 5 andra bloggare som du länkar till på din blogg. Skriv på deras bloggar att de fått en nominering så att de inte missar den.

1. Vad var bäst med året 2012?
Min close encounter med sexigaste, härligaste  Andreas Thorkildsen!!
Kan dock inte nämna bara en så måste tillägga alla härliga keikkan jag va på och att bli gudmor till lilla Tatu och när jag blev frågad att bli faddermor:) Skönt att veta att folk litar på en och ser att man passar till en så viktig uppgift:)
2. Vad var sämst med året 2012?
Att varken Andreas Thorkildsen eller Justin Bieber kom ihåg att vi skulle gifta oss! Men okeij, jag glömmer också ibland att köpa diskmedel när jag är i butiken så kanske dom är förlåtna.
3. Hur ser ditt liv ut om 5år?
Gift med Andreas eller Justin..eller kanske båda? Kan man vara gift med två typer när man bor i Finland? Jag flyttar nog gärna till ett annat land om jag bara får det att funka.
4. Vad vill du uppnå före du dör?
Orkar inte upprepa mig själv från tidigare frågorna så säger att jag vill hinna göra allt jag drömmer om att få göra, som tex. bo i NY, pröva mina vingar som stylist, resa så mycke jag bara har råd med före jag sedan skaffar familj fast vem vet, kanske jag hittar nån som vill göra allt detta MED mig :)
5. Vilket ord tycker du beskriver mig bäst?
Voij Lotta jag kan inte beskriva dig med bara ett ord, du har bästa egenskap man kan önska sig i en vän, du lyssnar, delar med dig dina bekymmer och glädje, du är en super-mamma, du hjälper en när man mäst behöver dig och du är bara så rolig att umgås med! <3

Jag nominerar:
Siisi
Jessica
Cia

Camilla(i kommentar-fältet)
Jo(i kommentar-fältet)


Frågor:

1. Om du skulle få köpa/ge nånting åt mig, VADSOMHELST, vad skulle det vara?
2. Om du fick jobba med vadsomhelst, vad skulle det vara?
3. Vad är det pinsammaste som har hänt till dig?
4. Vad gjorde dig senast så arg att du ville slå nån? (säger du aldrig, då ljuger du:P)
5. Om du hade en såkallad "free-pass" att vara med en kändis, vem skulle du vilja vara med?

Quick run-through in pictures

It's the same thing again..I've been wanting to write like every day, but then I thought I can't just write randomly one day because I have not written for like 2 months and filled everyone up on my doings.
So to make things easier for me I'm going to put up pictures of the past 2 months and just let them speak for themselves :P
Otherwise I will never get back to blogging, and I really miss it! PLUS I'm going to start on my baking-hobby again so I'll treat u guys with pics of my (hopefully) successful baking! And all of you's who live near by are more than welcome to taste them too!
Re-union with the old gang
I fell in love while I was in Germany.... Jager is now my new bff





Camillas diaper-cake for her baby shower


waiting for the babymomma


Bästaste Camcam <3
HBD sis! <3



The retards took over London!


MOMMYYYYYYYYYY <3

Me and Ben

Miss my sis <3