torstai 27. syyskuuta 2012

It's official

NU kan jag skriva om saken på bloggen också...
JAG är med som kandidat i kommunalvalet i Sibbo!
Ville vänta tills jag fått mitt nummer före jag skriver hit om saken och nu har jag fått den! :) SPÄNNANDE!
Orsaken varför jag for med i första början var den att jag helt enkelt har så mycke idéer hur vi kan utveckla och förbättra vår kommun. Jag vill personligen köra framåt många ärenden men huvudsakligen barnets, åldringars och miljöns.
Saker fungerar relativt bra i Sibbo men kanske lite för långsamt... hur länge väntade vi inte på ishallen, allaktivitetshallen, hundparken och många andra förbättringar.. Simmhall är dock nånting som fattas!
Vi behöver definitivt mera hyresbostäder och utrym och möjlighet för mera aktiviteter för alla i olika åldersgrupper!
Där är bara en början på saker jag vill göra bättre i Sibbo! Ni som känner mig vet att jag är inte kort i orden och har mycket att komma med! ;)



Så du vet vilken nummer du ska skriva ner i röstningslappen ;)

Boring person

Nu sitter ja på balkongen å e riktigt sur på mig själv för att ja int ha gjort någå ida! Miljonstad å ja ha ruttna hemma... Men sen igen så min budget för sista dagarna är extremt tajt å allt man kan göra kräver pengar, så kanske de nu int e hela världen om ja bara ha chilla..? Plus att de e så asigt varmt att ja ha int haft ork för nånting heller! De va väl +36 som bäst idag. Nu kl 17:30 har vi +31 så int så kallt! Undrar om jag alls vill veta hurdant väder ni har där hemma??:S

Bloggsilence

Jaa kanske ni förstår att ja inte har orka skriva på bloggen när ja är i grekland.. nog för att om ni sku veta va ja ha gjort här så kanske ni sku tycka att ja sku ha haft tid för lite bloggande också.
Har sovit helt skitlänge varje dag och bara lata mig å facebooka å spela på nätet. JA! kan ni tänka er..sånt som jag kan göra hemma, så har jag gjort här... men jag behövde semester...vila..sova, utan katter som ska in och ut turvis och helatiden. Nu kan jag ärligt säga att jag har fått vila!
EN gång var jag på stranden...ganska sorligt jag vet - men har shoppat desto mer! Imrn har jag sista hela dagen, så då tänkte jag försöka ännu åka till beachen. Grejen är den att jag är ju i en storstad där de inte direkt finns nåt pool man kan gå och chilla till. Igår också tog vi bilen till stranden och resan dit tog kanske 35min. Körde första gången i mitt liv i Athen!! Va helt skitvervös! men bra gick de...grekiska blodet i mig vill alltid komma fram då jag är bakom ratten...
Sedan åkte vi till Carrefour(jävligt stor matbutik..som tex. Citymarket i finland). Där gjorde jag min traditionella matshopping... folk tror säkert att jag är galen då jag släpar hem makaroner och salt från Grekland..men seriöst så smakar dom inte alls lika som våra! Hämtar mycket annat med mig, men detdär är kanske nånting som låter en aning fjantigt..
Sitter här i mitt rum och tittar runt mig....hur i h****te ska jag få hem allt som jag har köpt?! Jag kom hit med väskan 1/3 full... men nu är grejen så att jag kommer att behöva en extra väska för att komma hem härifrån... blev lite crazy i skobutikerna. MEN hade nog helt lov att göra de... eftersom min fot har gått och blivit mindre så har jag ETT par "festskor" hemma som passar på min fot! alla andra är för stora:( Så när jag kommer hem så åker dom till kirppis! Och mina nya fina bebisar tar plats i skoskåpet!:)