keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kitchen

Här är några bilder på köksskåpena! Bry int er om råddiga köket.. kan berätta att den är städig NU! :D



KVINNA!

Har ledigt idag... sov länge med kattorna fast i mig = skönt :)
Steg upp och gjorde obligatoriska facebookandet. Ni andra har ert morgonkaffe...för mig räcker datorn.
Hade planerat att fixa mina egna naglar nu på dagen. Mamma kommer hit nå 4-5 tiden. Ska laga mat åt oss (Annas linssoppa som jag pratade om) och sen ska vi se på filmen "I don't know how she does it".
I varje fall, så efter mitt facebookande så hitta jag mig själv i köket....och DISKA! när ja va färdig med diskandet, stog jag mittiallt med dammsugaren i handen..skulle bara dammsuga bort spindelnät från klädskrubben men dammsög hela lägenheten...och taket :D
SEN städa jag köket och vardagsrummet, och när jag sto med disktrasan fastlimmad i min hand så fundera ja att om jag har feber..för att dehär e onormalt. Nej inga feber. Har jag slått mitt huvve? Nej inga extra bulor. Så vad kan det vara? Just det....hur fatta ja int de tidigare... PMS! Du din jävel! Har ju ingen här hemma som jag kan avreagera mig på, så en gång i månaden brukar jag ha superstädigt hos mig!
Njuter av ett städigt hem fast ja vet att monstret ska snart komma ut ur sitt skal.. Brukar bli lite sådan.
                                         
Diskuterade med Lotta om att hur hemskt de måste vara att vara i militären nu när de har varit såhär kallt. Jag konstaterade sen bara att hur glad jag är att inte vara född med en penis :D För att vi får ju vara så lyckliga av att vara födda som kvinnor. Vi får ha mens. Mensvärk <3  Vi får föda barn. Vi får ha moodswings. Våra boobs blir som tomma ballonger om man inte har 10000€ extra. Härliga hormoner som gör oss till små Godzillan. Vi får alltid kissa sittandes..tom. utomhus, vilket är så jävla lätt. När vi blir äldre så får vi ha varma kännslan av piss i byxorna då vi skrattat lite mer än normalt. Menopaus.



Yes I love being a woman and I look forward to getting older..as a woman.