maanantai 27. helmikuuta 2012

Svett...

...och tårar. Inget blod som tur.
Varje februari sen vi flyttade till Finland har jag fått lida av A-viruset, och de blir bara värre för varje år. Skyller på åldern.
Ena året slapp jag undan med A-viruset, men istället fick jag svininfluensan...vilket är bättre? go figure.
Vet int vad som är ärst, att man har varmt och kallt sammtidigt, svettas och fryser, ont i kroppen, öronen, halsen, huvudet? Kan berätta åt er....värst är när man kombinerar allt detdär!


Vaka hela natten igår.. såg på Oscar-galan. Har sett på de sen jag var liten och kommer aldrig att sluta se på den. Älskar filmer och Oscar-kvällen är höjdpunkten av filmåret.
Så jag har sovit typ 7-14. varit vaken en halv timme men mådde så dåligt att jag konstatera att ända rätta jag kan göra är att ta verkmedicin och försöka somna på nytt... steg upp från sängen nå 17-tiden för att jag mådde så dåligt. Flyttade mig till soffan och här blev jag. Vet att jag är sjuk då jag släpade mitt täcke till soffan. Brukar nämligen nöja mig med en liten filt, men idag krävdes maffiga täcket med världens härligaste lakan som jag fått till present av Jojo:)

Har torkat min panna redan 5 gånger sen jag började skriva detta. Brukar inte svettas... Känns som om jag skulle sitta i en bastu som är 90grader varm men ändå sitta i snödrivan. Vill gå ut och sova, men ändå med täcket runtom mig.
this is not a joke... travel-sauna!

känner inte gubben, men känner mig lika svettig.

Kommer inte att sova på hela natten om denhär kännslan inte lättar. Tur så konstaterade jag att jag har 6 otittade säsonger av ANTM (America's Next Top Model). Plus en massa filmer som tar onödödigt utrym från datorn.
my favourite women in television. Fierce, strong and beautiful.

Tror att jag måst se turvis på Ellen DeGeneres Show och ANTM. Ska spara på mina andra serier en stund så att dom hinner släppa ut några delar per serie.