tiistai 4. joulukuuta 2012

Time flies

Man kan lätt säga att jag inte skrivit på en stund. Har inte haft lust, ork och humör för att skriva. De ha hänt en massa saker och det är väl meningen att jag ska catcha upp er... suck å stön.

Min födelsedag kom och for. Hade fest hos mig som fick allas magmuskler att växa - eller uppenbara sig. Hade mina närmaste vänner här och efteråt hittade vi oss på Paronis klibbiga asiga golv. Yey.
På riktiga dagen hade jag familj och bekanta på besök och enligt tradition drack vi årets första glögg.
Firandet fortsatte på Baltic Princess på vägen till Estland. Mycket vågar jag inte berätta, men kan säga att jag försöker ännu också överleva..
Sen dess har jag gjort en helt del normala vardagssysslor. Umgåtts med flickorna, deras barn, börjat inreda mitt hem pånytt, varit på hotell"semester", fixat nya "ögon" åt mig själv, jobbat och bara allmänt tagit det lugnt.
Ett par härliga saker som är värt att nämna som har hänt sen senaste inlägget är det att jag blev gudmor till lilla Tatu och till födelsedagen fick jag en härlig present då jag blev frågad att bli faddermor till ett till undervärk som kommer till världen om några månader! Oj så jag är glad för mina vänner som får bebisar:) Även min brother from another mother och sister from another mister kommer att bli föräldrar snart!
Utan att glömma min soulmate-of a friend som blir pappa inom nån vecka!
Spännande tider vi kommer att leva om någon månad då det finns en liten vart man än vänder sig! <3

Här är lite bilder som kanske berättar mera än vad jag orka skriva





Efterfest på hotellet



Middag på kryssningen






Mina ögonstenar Tatu och Noomi <3