torstai 19. huhtikuuta 2012

Nostalgyyyyyyy

Lyssnar på 90's musik och får både helt sjuka kicks och galna skrattattacker.. tänk tex. på Radiohead... the dude looked like he was having a fit of some kind. OCH deras musik var ganska horror. De e ju förståss smaksak, men nu pratar jag ju för mig själv.
Men såna godingar de fanns då.. å va har vi nu...dubstep?? are u kidding me? :D ja va på magnetröntgen för en vecka sen och den hade bättre ljud.
ingenting vinner 90-talets keyboard-ljudeffekter som var ett must i dans-musik då.
Ja har MASSOR me gamla cd:n i bilen som har musik från 90-talet och från början av 2000. Vet att på en cd finns det en sång som jag älskar men har inget minne whatsoever vad den heter eller vem det är som sjunger den. Great leads huh? Jag kan ungefär vissla 10sekunder från början men ingen sku nånsin veta vad jag har för oljud.
Idag skulle jag sen kolla på youtube nå compilation videon från 90's musik å TADAAAAA den fanns på ena! den va int äns så stor hitt att ja sku ha tänkt mig ti hitta den! ja e sååååå glad! så nu får ni berätta åt mig om ni minns denhär eller e de bara jag? å tala int skit :D endera så vet du den eller så int.
Liquido - Narcotic
vadå keyboard-hehkutus i denhär också :D aaahhhh I love it!!
Ja e ju ylläri pylläri sjuk igen, men imrn är det 80's & 90's kväll på paroni å de kan man bara helt enkelt int missa! Har planerat rätt länge att fara dit. Och det råkar sig att jag har redan länge planerat en likadann "hemmakväll" med en gammal kompis som man inte sett på länge, så de kund ju int bli bättre att paroni ordnar den iställe för oss :D så man kan bra ha en liten nostalgy-trip här hemma först å sen fortsätta på den på andra sidan vägen ;) OM allt går som planerat.
Sen har jag ju också en annan gammal kompis som är på besök i finland, så man måst ta allt ut från denna visit! Så ja bara kan int bli hem å vara sjuk. kan fortsätta vara sjuk sen på söndagen :P